x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Atletico Madrid a devenit campioana Spaniei, după un meci de infarct cu FC Barcelona

Atletico Madrid a devenit campioana Spaniei, după un meci de infarct cu FC Barcelona

17 Mai 2014   •   21:23
Atletico Madrid a devenit campioana Spaniei, după un meci de infarct cu FC Barcelona

Atletico Madrid a devenit campioană a Spaniei la fotbal în urma rezultatului de egalitate, 1-1, obţinut pe terenul contracandidatei sale în lupta pentru titlu, FC Barcelona, sâmbătă, în cea de-a 38-a şi ultima etapă a actualei ediţii din Primera Division.

FC Barcelona a deschis scorul în prima repriză, prin Alexis Sanchez (min.33), însă oaspeţii au restabilit egalitatea după pauză, prin Diego Godin (min.49).

Atletico Madrid, care a cucerit cu această ocazie al 10-lea titlu naţional din istoria sa, primul după o pauză de 18 ani, încheie sezonul cu un avans de trei puncte faţă de FC Barcelona şi de Real Madrid, ocupanta locului 3, care a dispus pe teren propriu, cu 3-1, de Espanyol Barcelona, formaţie la care românul Gabriel Torje a fost doar rezervă.

Atletico Madrid şi Real Madrid se vor întâlni sâmbăta viitoare în finala Ligii Campionilor, programată pe Stadionul Luminii din Lisabona.

×