x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Australia - Serbia 2-1: Plavi bătuţi în cap

Australia - Serbia 2-1: Plavi bătuţi în cap

de Marius Mihalcea    |    24 Iun 2010   •   00:00
Australia - Serbia 2-1: Plavi bătuţi în cap
Sursa foto: /Reuters

Radomir Antici a reuşit să schimbe în bine faţa unei echipe a Serbiei măcinată de tot felul de conflicte interne. E ceea ce s-a văzut în preliminariile pentru Cupa Mondială, când plavii le-a scos "tricolorilor" fotbalul din cap şi au terminat primii într-o grupă din care a mai făcut parte şi vicecampioana mondială Franţa.

În Africa de Sud, acolo unde practic conta totul, sârbii nu au mai contat însă decât 90 de minute, în meciul cu nemţii. Prea puţin pentru ca ei să şi treacă de grupe. Iar dacă în meciul cu Ghana, din debut, s-a vorbit despre un accident, ceea ce s-a întâmplat aseară la Nelspruit îi discreditează încă o dată pe sârbi, care parcă vor să ne obişnuiască cu această alternanţă între rezultatele mari şi cele de-a dreptul catastrofale.

Istoria partidei de la Nelspruit s-a scris simplu. Sârbii au ratat toate ocaziile mari de gol pe care le-a avut, în schimb australienii, chiar dacă pe finalul jocului, au speculat la maximum găurile din apărarea adversă. Punct final pentru Serbia, care trebuie s-o ia iarăşi de la capăt. La fel stau lucrurile şi cu această frumoasă echipă a Australiei, care, dacă n-ar fi pierdut la scor în prima etapă a grupei, 0-4, în faţa Germaniei, astăzi ar fi putut fi în optimi. Ceea ce ar fi fost cu adevărat o performanţă.

Pentru livetext daţi click aici.

×
Subiecte în articol: cm2010