x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Balonul de Aur 2015. Dani Alves: Cristiano Ronaldo nu merită să fie finalist

Balonul de Aur 2015. Dani Alves: Cristiano Ronaldo nu merită să fie finalist

04 Dec 2015   •   12:41
Balonul de Aur 2015. Dani Alves: Cristiano Ronaldo nu merită să fie finalist

Internaţionalul brazilian Dani Alves, fundaşul echipei FC Barcelona, consideră că portughezul Cristiano Ronaldo, atacantul lui Real Madrid, "nu merită" să figureze printre cei trei finalişti ai din acest an a trofeului Balonul de Aur, atribuit de FIFA şi France Football celui mai bun fotbalist al lumii.

Alves îl vede favorit la câştigarea trofeului pe argentinianul Lionel Messi, "graţie influenţei sale asupra jocului", urmat de un alt colegi de la Barca, brazilianul Neymar, "deoarece este al doilea cel mai bun jucător al lumii în acest moment".

"Cristiano Ronaldo nu merită să fie printre cei trei finalişti. anul trecut a câştigat prin merite proprii, deoarece a realizat lucruri importante. Consider că cel mai bun fotbalist al lumii trebuie să aibă mai multă influenţă în joc nu doar să înscrie goluri. Oamenii uită că fotbalul este un sport de echipă şi, pentru a fi cel mai bun din lume, trebuie să ai multă influenţă, nu doar să marchezi", a declarat Dani Alves pentru cotidianul El Mundo Deportivo.

Câştigătorul Balonului de Aur va fi ales dintre Messi, Neymar şi Cristiano Ronaldo în cadrul Galei FIFA care va avea loc în luna ianuarie.

Sursa: Agerpres

×