x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Barça are liber la transferuri! FIFA a decis să suspende sancţiunea impusă catalanilor

Barça are liber la transferuri! FIFA a decis să suspende sancţiunea impusă catalanilor

23 Apr 2014   •   14:00
Barça are liber la transferuri! FIFA a decis să suspende sancţiunea impusă catalanilor

FIFA a comunicat astăzi că a decis să accepte recursul făcut de FC Barcelona şi, pentru a respecta drepturile clubului, a suspendat, temporar, sancţiunea impusă catalanilor, scrie GSP.ro.

Decizia îi permite Barcelonei să facă transferuri în vara aceasta şi rămâne să aştepte o hotărâre definitivă din partea Comisiei de Apel, care ar putea însemna ca echipa blau-grana să aibă interdicţie la transferuri în perioada de iarnă, dar şi în vara lui 2015. Chiar şi în cazul unei asemenea decizii, Barcelona poate face apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv.

În comunicatul FIFA sînt explicate motivele suspendării sancţiunii: "Preşedintele Comisiei de Apel, Larry Mussenden, a luat în considerare sancţiunile impuse clubului, complexitatea cazului, data de start a următoarei perioade de mercato - 1 iulie 2014 - şi faptul că membrii Comisiei de Apel nu ar putea da suficient de rapid o hotărîre, astfel încît un eventual apel al Barcelonei contra acestei decizii la Curtea de Arbitraj Sportiv să poată fi dat înaintea startului următoarei perioade de transfer".

În urmă cu 3 săptămâni, Barcelona a primit interdicţie la transferuri timp de un pentru probleme în ceea ce priveşte legitimările a 10 jucători minori în perioada 2009 - 2013.

Conducerea clubului a făcut recurs la Comisia de Apel a FIFA după decizia Comisiei de Disciplină a aceluiaşi for.

×
Subiecte în articol: barcelona transferuri fifa