x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Barça cere daune unui post de radio spaniol! Vezi motivul!

Barça cere daune unui post de radio spaniol! Vezi motivul!

15 Apr 2011   •   12:37
Barça cere daune unui post de radio spaniol! Vezi motivul!

FC Barcelona va intenta o acţiune în justiţie împotriva postului spaniol de radio Cadena Cope, căruia cere daune de peste şase milioane de euro ca urmare a acuzaţiilor de dopaj făcute la adresa clubului catalan în luna martie, informează AFP.

Plângerea va fi depusă la un tribunal civil din Barcelona în cazul informaţiilor postului de radio care "lega sportivii şi medicii clubului cu practici de dopaj", se menţionează în comunicat.

"FC Barcelona consideră că aceste informaţii au adus atingere imaginii, prestigiului şi reputaţiei clubului", se arată în comunicatul oficial al grupării blau-grana, în care se precizează că suma solicitată este de 6.190.090 de euro.

"Real Madrid nu înţelege cum medicul Eufemiano Fuentes (un medic citat în cazurile de dopaj Puerto şi Galgo) a lucrat în trecut pentru un club din prima divizie, concret Valencia, care, curios, a câştigat două campionate, în 2002 şi 2004. Real Madrid nu înţelege cum alţi medici cu reputaţie îndoielnică lucrează pentru FC Barcelona", a anunţat Cadena Cope, la 13 martie, citând un "interlocutor" de la Real Madrid.

×
Subiecte în articol: fc barcelona fotbal international