x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Barcelona nu va avea meci ușor cu Athletic Bilbao. Messi este incert, iar Arthur s-a accidentat

Barcelona nu va avea meci ușor cu Athletic Bilbao. Messi este incert, iar Arthur s-a accidentat

08 Feb 2019   •   21:21
Barcelona nu va avea meci ușor cu Athletic Bilbao. Messi este incert, iar Arthur s-a accidentat

Campioana Spaniei, FC Barcelona, nu se va baza cel puţin trei săptămâni pe mijlocaşul Arthur, în timp ce atacantul Lionel Messi, vedeta echipei, este incert pentru meciul cu Athletic Bilbao, de duminică, ambii fotbalişti având probleme la coapsă, informează Reuters.

Integralist miercuri împotriva lui Real Madrid în manşa tur a semifinalelor Cupei Spaniei (1-1), Arthur va lipsi între trei şi patru săptămâni, a indicat vineri un comunicat al Barcei. Mijlocaşul brazilian va pierde returul împotriva lui Real, de pe 27 februarie, şi duelul cu Olympique Lyon de pe 19 februarie din manşa tur a optimilor de finală ale Ligii Campionilor. El va rata şi întâlnirile de campionat cu Athletic Bilbao, Real Valladolid şi Sevilla, riscând să privească în tribune şi "El Clasico" din La Liga de pe terenul lui Real Madrid, pe 2 martie.

Messi, căpitanul Barcei şi cel mai bun marcator din La Liga, cu 21 de goluri, este incert pentru deplasarea de duminică de la Bilbao, după ce nu s-a putut antrena vineri din cauza problemei la coapsă ce l-a împiedicat să fie titular în partida din Cupă împotriva lui Real.

Barca nu va conta la Bilbao pe fundaşul stânga Jordi Alba, suspendat, şi pe extrema Ousmane Dembele, nerefăcut după o accidentare la gleznă.
AGERPRES

×
Subiecte în articol: messi arthur bilbao barcelona