x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Bătaie generală după victoria lui Kayserispor. Marius Șumudică s-a ales cu nasul spart

Bătaie generală după victoria lui Kayserispor. Marius Șumudică s-a ales cu nasul spart

04 Dec 2017   •   22:51
Bătaie generală după victoria lui Kayserispor. Marius Șumudică s-a ales cu nasul spart
Sursa foto: Captura Digisport

Marius Şumudică şi Cristian Săpunaru au fost implicaţi într-un scandal monstru la finalul partidei cu Alanyaspor, câştigată cu scorul de 2-1.

Preşedintele lui Kayserispor, Erol Bedir a confirmat evenimentele: "Antrenorul cu portarii de la Alanyaspor ne-a atacat după finalul partidei. Translatorul nostru a fost dus la spital. M-am întors din drum şi am rămas în vestiar. Am constatat că lui Şumudică îi curgea sânge din nas, scrie gsp.ro.

Nu am văzut tot incidentul, dar din ce am auzit, portarul l-a lovit pe translatorul nostru cu piciorul în piept. A fost un adevărat haos. Nu mai găseam pe nimeni. Nu vreau să mai vorbesc la cald. Nu ştiu exact de la ce a pornit şi mai multe detalii".

Marius Șumudică a vorbit despre incidente la conferința de presă. 

"Eu ieșeam cu echipa mea, așteptam să plecăm și antrenorul lor a venit și m-a lovit aici (n.r. face semn cu mâna spre nas). Pentru ce? Nu am venit în Turcia să mă bat. Am venit să antrenez. Am răspuns cu inteligenţă, nu cu pumnii. Nu sunt boxer!", a povestit Marius Șumudică, la conferința de presă de după meci, scrie Digisport.

×
Subiecte în articol: marius sumudica