x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Bayern a ajuns la Cluj

Bayern a ajuns la Cluj

02 Noi 2010   •   00:00
Bayern a ajuns la Cluj
Sursa foto: /Intact Images

Delegația finalistei Ligii Campionilor din sezonul 2009/2010, Bayern Munchen, a sosit în această după-amiază, în jurul orei 14:15, la Cluj-Napoca, în vederea partidei cu CFR, contând pentru etapa a patra a grupei E a Ligii Campionilor. Delegaţia germană a fost condusă de preşedintele Karl-Heinz Rummenigge şi de preşedintele Consiliului de Supraveghere, Uli Hoeness.

La aeroportul din Cluj-Napoca, echipa germană a fost aşteptată de 15 fani, cei mai solicitaţi pentru autografe fiind mijlocaşul Thomas Muller şi fundaşul Daniel Van Buyten.

În momentul în care mijlocaşul Bastian Schweinsteiger a ieşit din terminal, toţi fanii prezenţi în aeroport s-au îndreptat către acesta, moment în care s-a creat o mică învălămăşeală. Schweinsteiger a ieşit din aeroport cu căştile pe urechi şi cu gluga trasă peste cap, făcând notă discordantă de restul delegaţiei, deoarece nu se afla în treningul de prezentare, la fel ca ceilalţi coechipieri.

Nici un component al delegaţiei nu a dorit să ofere declaraţii presei la sosire. Partida CFR Cluj - Bayern Munchen, din etapa a patra a grupei E a Ligii Campionilor, se va disputa, miercuri, cu începere de la ora 21:45, pe stadionul "Dr. Constantin Rădulescu".

×
Subiecte în articol: Liga campionilor