x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Bayern Munchen a stabilit un nou record în Liga Campionilor

Bayern Munchen a stabilit un nou record în Liga Campionilor

12 Dec 2019   •   10:03
Bayern Munchen a stabilit un nou record în Liga Campionilor
Sursa foto: pixabay.com

Bayern Munchen a stabilit ieri cea mai bună performanţă a unei echipe în istoria grupelor Ligii Campionilor la fotbal, însă această performanţă este umbrită de accidentarea la genunchi, aparent gravă, suferită de internaţionalul francez Kingsley Coman.
Gruparea bavareză, care s-a impus pe teren propriu, cu 3-1, în faţa formaţiei engleze Tottenham Hotspur, a încheiat grupa sa cu şase victorii în tot atâtea meciuri, având o diferenţă de goluri de +19, lucru pe care niciun alt club nu l-a reuşit de la instaurarea fazei grupelor, în 1992.

Formaţia spaniolă Real Madrid a acumulat la rândul ei 18 puncte în sezonul 2011-2012, dar cu o diferenţă de goluri de "doar" +17.

Campioana Germaniei l-ar putea pierde însă pentru o perioadă mai lungă pe Kingsley Coman, care a suferit o leziune gravă la genunchi în prima repriză, la puţin timp după ce a deschis scorul (14). Pentru francez aceasta accidentare este o nouă lovitură după ce, în 2018, a stat departe de gazon aproximativ zece luni, după două rupturi consecutive de ligamente la glezna stângă.

"Kingsley a părăsit stadionul pentru a merge să facă un control medical. Nu putem decât să sperăm că nu este atât de grav", a declarat antrenorul lui Bayern, Hansi Flick, la finalul partidei.

La meciul de pe Allianz Arena, fără nicio miză pentru cele două combatante, antrenorul lui Tottenham, Jose Mourinho, a preferat să menajeze mai mulţi dintre jucătorii săi de bază, în frunte cu căpitanul Harry Kane.

Această înfrângere, fără consecinţe pentru finalista ediţiei trecute a Ligii Campionilor, este a doua de la instalarea portughezului la conducerea tehnică a lui Spurs, în locul lui Mauricio Pochettino, la sfârşitul lunii noiembrie. Tottenham a fost învinsă, de asemenea, de Manchester United (1-2), săptămâna trecută, în campionatul Angliei.


AGERPRES

×
Subiecte în articol: fotbal