x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Bild: "Dacă Bayern o învinge pe CFR, se poate concentra pe revenirea în Bundesliga"

Bild: "Dacă Bayern o învinge pe CFR, se poate concentra pe revenirea în Bundesliga"

19 Oct 2010   •   00:00
Bild: "Dacă Bayern o învinge pe CFR, se poate concentra pe revenirea în Bundesliga"
Sursa foto: /Reuters

Cotidianul german Bild a notat că o eventuală victorie a campioanei Germaniei, Bayern Munchen, în partida cu CFR Cluj, din etapa a III-a a Ligii Campionilor, le-ar putea asigura bavarezilor calificarea în optimile de finală şi le-ar permite acestora să se concentreze pe întrecerea internă, unde se află în acest moment la 10 puncte de echipa de pe primul loc.

"Bayern vrea să clarifice accesul în primăvara europeană. Bayern ştie că dacă o învinge pe CFR, e aproape sigur în optimi. Apoi bavarezii se pot concentra liniştiţi pe cursa de revenire în Bundesliga", a notat Bild.

Și Kicker a subliniat că "dacă trece de outsiderul CFR Cluj, Bayern e ca şi calificată în faza eliminatorie. Două victorii cu CFR sunt necesare, iar campioana României nu lasă impresia că e capabilă să strice socotelile bavarezilor".

"Bayern poate face un pas important spre faza următoare a competiţiei, cu o a treia victorie în grupă. Mario Gomez poate demonstra din nou de ce e în stare, mai ales că românii au început foarte slab sezonul", a notat și RP Online, în timp ce Die Welt scrie că "Bayern se întoarce în oaza Liga Campionilor şi ţinteşte două succese din dubla cu CFR Cluj, Ferrari de România".

Partida Bayern Munchen - CFR Cluj, contând pentru etapa a III-a a grupei E a Ligii Campionilor, se va disputa în această seară, cu începere de la ora 21:45, și va fi transmisă în format LiveTEXT de www.jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: Liga campionilor