x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Blonda care a întrerupt finala Champions League i-a generat iubitului publicitate de 3 milioane de lire

Blonda care a întrerupt finala Champions League i-a generat iubitului publicitate de 3 milioane de lire

10 Iun 2019   •   22:15
Blonda care a întrerupt finala Champions League i-a generat iubitului publicitate de 3 milioane de lire

Blonda Kinsey Wolanski, femeia care a invadat terenul în timpul finalei UEFA Champions League, i-a adus iubitului său publicitate pe site în valoare de 3 milioane de lire, conform The Sun.

Fata de 22 de ani a promovat site-ul pentru adulți al iubitului său, aproape dezbrăcată. Wolanski însăși s-a trezit cu peste două milioane de urmăritori noi pe Instagram după ce a alergat pe teren în timpul finalei.

Însă, contul său a fost închis deodată, ea declarând că acesta i-a fost spart de un hacker. Conform presei rusești, Vitaly Uncensored are acum peste 32 de milioane de utilizatori înregistrați și a făcut în jur de 3 milioane de lire din publicitate.

Star-ul de pe YouTube, Vitaly Zdorovetskiy a recunoscut că vrea să se căsătorească cu Kinsey după ce aceasta a ajuns pe primele pagini ale publicațiilor după evenimentul care a avut loc pe Wanda Metropolitano.

Wolanski a început să fugă din peluza lui Liverpool în minutul 20, purtând un costum de baie.

                                                                                                                                 

×
Subiecte în articol: champions league vitaly uncensored