x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Căpitanul lui Atletico Madrid, Diego Godin, pleacă de la echipă

Căpitanul lui Atletico Madrid, Diego Godin, pleacă de la echipă

07 Mai 2019   •   15:02
Căpitanul lui Atletico Madrid, Diego Godin, pleacă de la echipă

Fundaşul uruguayan Diego Godin, căpitanul echipei de fotbal Atletico Madrid, a anunţat într-o conferinţă de presă că va pleca la finalul acestui sezon, când îi expiră actualul contract, relatează Reuters.
Godin, 33 ani, a purtat timp de nouă ani tricoul lui Atletico, disputând 387 meciuri şi marcând 27 de goluri, inclusiv cel care a adus titlul din 2014, primul după o pauză de 18 ani, în remiza cu FC Barcelona (1-1). Uruguayanul a fost transferat de Atletico în 2010 de la Villarreal. 
Fundaşul sud-american nu a dezvăluit viitoarea sa destinaţie, dar presa spaniolă susţine că este vorba de Inter Milano.
''Sunt puţin nervos, mai tare decât înaintea unui meci, dar v-am chemat pe toţi aici să vă informez că acestea sunt ultimele zile la club. Pentru mine nu a fost doar un club, a fost familia mea, o formă de a trăi, a fost casa mea, este dificil să te desparţi de casa ta. Acum stau aici pentru a mulţumi şi a rememora toţi aceşti ani frumoşi pe care i-am trăit '', a declarat Godin la stadionul Wanda Metropolitano. 
''Ne despărţim de o legendă a lui Atletico. Ai fost o parte vitală din această măreaţă eră pentru club, prin eforturile şi golurile tale, ca acel care ne-a adus titlul pe Camp Nou. Ai luptat în mii de bătălii şi ai apărat tricoul clubului în fiecare meci şi ai purtat banderola de căpitan. Oriunde vei merge, Atletico îţi urează noroc. Atletico este familia ta şi Wanda Metropolitano este casa ta'', a declarat preşedintele madrilenilor, Enrique Cerezo.
Godin a mai cucerit cu echipa madrilenă Europa League (2 trofee), Cupa Regelui, Supercupa Spaniei şi Supercupa Europei (3), la care se adaugă două finale jucate în Champions League, în 2014 şi 2016.
La Liga mai are două etape înainte de finalul acestui sezon. 

AGERPRES

×
Subiecte în articol: atletico madrid diego godin