x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Carlos Tevez a revenit la Boca Juniors

Carlos Tevez a revenit la Boca Juniors

06 Ian 2018   •   20:00
Carlos Tevez a revenit la Boca Juniors

Cunoscutul fotbalist argentinian Carlos Tevez s-a despărţit de echipa chineză Shanghai Shenhua şi a revenit la Boca Juniors, formaţia la care şi-a început cariera, a anunţat clubul din Buenos Aires, citat de AFP. 

"Tevez se întoarce acasă! S-a alăturat astăzi echipei şi se antrenează deja cu coechipierii săi", a indicat Boca Juniors pe reţelele de socializare, publicând o fotografie a golgheterului istoric al clubului în plin efort fizic într-o sală de sport, purtând tricoul echipei. Boca nu a oferit detalii despre transfer. 

Presa argentiniană anunţase vineri că atacantul de 33 de ani a ajuns la un acord cu Boca, echipa la care a mai jucat de două ori până acum (2001-2004 şi 2015-2016). 

Tevez a dezamăgit la Shanghai Shenhua, echipa la care a sosit la începutul anului trecut şi care îl plătea cu 11 milioane de euro pe sezon, atacantul fiind astfel cel mai bine plătit fotbalist din lume. Fostul jucător al lui Manchester United, Manchester City şi Juventus Torino a disputat doar 11 meciuri în campionatul Chinei, marcând patru goluri. 
AGERPRES

×