x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Cârţu despre duelul de pe Olimpico: "Un egal ar fi binevenit!"

Cârţu despre duelul de pe Olimpico: "Un egal ar fi binevenit!"

28 Sep 2010   •   00:00
Cârţu despre duelul de pe Olimpico: "Un egal ar fi binevenit!"
Sursa foto: /Intact Images

Antrenorul echipei CFR Cluj, Sorin Cârţu, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că un egal în meciul cu formaţia AS Roma, din grupa E a Ligii Campionilor, ar fi binevenit, informează Calcio News.

"Roma trece printr-o perioadă bună, are jucători care pot face diferenţa, precum Pizarro sau Vucinici. Vucinici dă viteză jocului, este foarte valoros, la fel şi alţii care pot decide soarta unui meci. Va fi crucial să reuşim să-i blocăm. Am văzut meciul Romei cu Inter, prima repriză a fost mai lentă, în partea a doua Roma a fost mai bună şi a meritat victoria. Depinde mult şi de norocul pe care îl vom avea. Va fi dificil, dar nu imposibil. N-am văzut o Roma cu problemele zugrăvite de presă, am văzut o echipă în formă. Un egal ar fi binevenit, dar vom vedea. Totti e un mare jucător, dar nu cred că un singur jucător e stetot ce ne pregăteşte Roma. Cred în echipa mea şi sper într-un rezultat bun. În ultima vreme nu am trecut printr-o perioadă prea bună, am suferit şi am ratat multe şanse. Nu suntem favoriţi, sper să jucăm bine iar la finalul grupei să ne calificăm mai departe măcar în Liga Europa", a spus Cârţu.

Atacantul Roberto De Zerbi a afirmat că CFR nu are nimic de pierdut. "Am început cu dreptul în Liga Campionilor şi vom încerca să obţinem un rezultat bun la Roma. Sunt pregătit şi sper să joc. Lucrurile se aşază uşor, uşor după schimbarea produsă pe banca tehnică. Suntem o echipă puternică, dar n-are rost să ne ascundem şi trebuie să spunem că Roma e la un alt nivel, e una dintre cele mai tari echipe din Europa, cred eu. L-am admirat mereu pe Totti, sunt un mare fan al lui. Ştiu că a fost ziua lui, sper să fi mâncat prea mult tort. Cu Inter n-a jucat prea bine, dar e greu ca un jucător ca el să facă două meciuri proaste la rând", a spus De Zerbi.

De cealaltă parte, atacantul Francesco Totti a afirmat că AS Roma este o echipă mare: "Am început cu stângul grupa, dar este momentul să ne revanşăm".

×
Subiecte în articol: Liga campionilor