x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Cârţu, după eşecul cu Bayern: "Acesta este fotbalul adevărat, nu ceea ce jucăm noi"

Cârţu, după eşecul cu Bayern: "Acesta este fotbalul adevărat, nu ceea ce jucăm noi"

04 Noi 2010   •   00:00
Cârţu, după eşecul cu Bayern: "Acesta este fotbalul adevărat, nu ceea ce jucăm noi"
Sursa foto: /Intact Images

Antrenorul echipei CFR Cluj, Sorin Cârţu, a declarat, miercuri, după înfrângerea din meciul cu Bayern Munchen, scor 0-4, că ce a arătat formaţia germană este fotbal adevărat.

"Bayern a câştigat meritat. E o echipă care exploatează orice situaţie care i se oferă. S-a văzut clar diferenţa dintre noi şi ei. Am fost depăşiţi la toate capitolele. Am fost marcaţi de importanţa meciului de azi pentru că ştiam că un rezultat bun ne-ar fi menţinut şansele de calificare în primăvară. Dar la cum am jucat, credeţi că merităm o calificare în primăvară? Ce a arătat Bayern este fotbalul adevărat, nu ceea ce facem noi tot timpul. Bayern are o posesie greu de contracarat, are fotbalişti care au ştiinţa jocului, că de-aia sunt jucători de milioane, pentru că nu e nimeni prost să dea degeaba milioane de euro pe ei. Noi tot spunem că avem speranţe, dar la cum am arătat în prima repriză şi spre sfârşitul meciului, ce speranţe să avem?", a spus Cârţu în conferinţa de presă de după meci.

Tehnicianul a adăugat că este normal ca suporterii să huiduie echipa, după un astfel de scor. "Mă doare că înfrângerea e aşa severă pentru că meritam chiar să egalăm la începutul reprizei a doua. E normal să mă fluiere suporterii. La un scor aşa ruşinos ce vreţi să facă?", a precizat Cârţu.

Campioana României, CFR Cluj, a fost învinsă, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 4-0 (2-0), de formaţia germană Bayern Munchen, în etapa a 4-a a grupei E a Ligii Campionilor, germanii asigurându-şi calificarea în optimile competiţiei în urma acestui rezultat. Golurile învingătorilor au fost marcate de Gomez '12, '24, '71 şi Muller '90.

×
Subiecte în articol: Liga campionilor