x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Ce amendă a primit portarul lui Chelsea după ce a ignorat indicaţiile antrenorului

Ce amendă a primit portarul lui Chelsea după ce a ignorat indicaţiile antrenorului

26 Feb 2019   •   12:07
Ce amendă a primit portarul lui Chelsea după ce a ignorat indicaţiile antrenorului

Clubul Chelsea Londra l-a amendat pe portarul spaniol Kepa Arrizabalaga cu salariul pe o săptămână pentru refuzul său de a fi înlocuit în meciul cu Manchester City, disputat duminică în finala Cupei Ligii engleze la fotbal, relatează Reuters.
Kepa a părut că s-a accidentat la o intervenţie salvatoare în faţa lui Sergio Aguero (Manchester City) în ultimele momente ale prelungirilor şi antrenorul Maurizio Sarri a vrut să-l schimbe înaintea desfăşurării loviturilor de departajare.
Dar când al patrulea arbitru a arătat tabela pentru înlocuirea lui Kepa cu Willy Caballero, spaniolul a insistat că este apt să apere şi la loviturile de departajare, spre vizibila furie a lui Sarri. Tehnicianul italian a declarat după meci că a fost o mare neînţelegere şi că a decis înlocuirea lui Kepa, crezând că are crampe musculare.
Luni, Arrizabalaga a anunţat că i-a cerut scuze lui Sarri, coechipierilor şi fanilor, în timp ce clubul a decis amendarea lui cu salariul pe o săptămână, circa 200.000 lire sterline, care va fi vărsat Fundaţiei Chelsea.
Kepa, care a devenit cel mai scump portar din lume după ce a fost transferat la Chelsea pentru 80 milioane euro, a recunoscut că ''am făcut o mare greşeală în modul în care am gestionat situaţia. Voi învăţa din acest episod şi voi accepta orice sancţiune sau măsură o va decide clubul''.
Sarri a avut o discuţie directă cu Kepa şi a precizat: ''A fost o mare neînţelegere, dar el a realizat că a făcut o mare greşeală în modul în care a reacţionat. Şi-a cerut scuze faţă de mine, faţă de coechipieri şi de club. E rândul clubului să ia o decizie disciplinară dacă vrea, dar pentru mine cazul este închis. Toţi ne concentrăm pe viitorul meci şi acest episod a fost uitat''.
Chelsea va juca următorul meci împotriva lui Tottenham Hotspur, miercuri pe Stamford Bridge, în Premier League.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: Kepa Arrizabalaga chelsea