x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Cehia - Italia / Milan Baros va fi fortat

Cehia - Italia / Milan Baros va fi fortat

de Dragos Stoica    |    22 Iun 2006   •   00:00
Cehia  -  Italia / Milan Baros va fi fortat

Cu un lot decimat de accidentari si suspendari, cehii isi pun sperantele in Milan Baros, care ar putea intra nerefacut pe teren in partida decisiva contra "azzurrilor".

Corespondenta din Koln
Cu un lot decimat de accidentari si suspendari, cehii isi pun sperantele in Milan Baros, care ar putea intra nerefacut pe teren in partida decisiva contra "azzurrilor".

Aflata intr-o situatie disperata dupa infrangerea suferita in fata Ghanei, reprezentativa Cehiei isi va juca azi, de la ora 17:00, la Hamburg, ultima sansa de a se califica mai departe, contra reprezentativei Italiei.

SACRIFICIU. Cu Jan Koller accidentat in primul meci si alti cinci jucatori suspendati, selectionerul Karel Bruckner pare decis sa forteze revenirea lui Milan Baros pe gazon, desi fotbalistul lui Aston Villa se antreneaza normal de numai doua zile. "Este o situatie speciala. Nu pot sa spun daca Baros va juca, dar avem mare nevoie de el. Singurul comentariu pe care pot sa-l fac este ca acum exista in sfarsit o mica sansa ca Milan sa intre pe teren", a comentat in stilul sau clasic Karel Bruckner. Selectionerul se gandeste sa-l introduca pe atacant pe parcursul jocului, considerand ca e destul de riscant sa-l trimita din primul moment sa se bata cu Nesta si Cannavaro.

DUBII. In ceea ce-l priveste pe jucator, acesta s-a aratat la fel de rezervat: "Este adevarat ca ma simt mult mai bine, dar nu stiu daca maine voi putea evolua impotriva italienilor. Trebuie sa ma gandesc si la riscuri. Asa e fotbalul, cateodata esti sus, altadata jos. Din pacate pentru mine, aceasta accidentare a venit in cel mai prost moment posibil, la Cupa Mondiala".

PRECAUTIE
In ceea ce priveste reprezentativa Italiei, acesteia i-ar fi suficient un punct pentru a merge in optimi. Fostul atacant al "azzurrilor" si al lui AC Milan de la inceputul anilor ’90, Daniele Massaro, s-a aratat sigur de calificarea peninsularilor. "Italia nu a stralucit pana acum, dar stie sa joace la rezultat atunci cand are nevoie doar de un egal. Cu siguranta Italia va fi una din echipele care vor merge mai departe, in timp ce a doua ar putea fi una dintre cele mai surprinzatoare formatii de la aceasta editie, reprezentativa Ghanei", a spus Massaro. El a mai spus ca o alta echipa care i-a placut a fost selectionata statului Trinidad-Tobago, in vreme ce Argentina si Anglia sunt principalele candidate la trofeul suprem.
×
Subiecte în articol: mondial 2006