x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Chelsea a găsit antrenor, după demiterea lui Jose Mourinho

Chelsea a găsit antrenor, după demiterea lui Jose Mourinho

19 Dec 2015   •   16:58
Chelsea a găsit antrenor, după demiterea lui Jose Mourinho

Chelsea Londra a anunţat angajarea antrenorului olandez Guus Hiddink, în locul portughezului Jose Mourinho, până la sfârşitul sezonului 2015/2016, a anunţat campioana Angliei.

''Patronul şi consiliul director salută revenirea unui antrenor cu o imensă experienţă la nivel înalt şi cu succese, inclusiv în primul său mandat din 2009 când am câştigat Cupa Angliei'', se arată în comunicatul clubului Chelsea.

Jose Mourinho a fost demis joi, la 7 luni după ce londonezii au câştigat titlul în Premier League, dar care au ajuns la un punct de retrogradare în acest sezon.

''Sunt stimulat să revin pe Stamford Bridge. Chelsea este unul dintre cele mai mari cluburi din lume, dar acum nu este unde ar trebui să fie. Oricum, sunt convins că putem reveni încă din acest sezon. Abia aştept să lucrez cu jucătorii şi staff-ul de la acest club şi în special să-mi reînnoiesc minunata relaţie cu fanii lui Chelsea'', a declarat Hiddink.

Tehnicianul olandez va fi prezent pe Stamford Bridge la meciul de sâmbătă cu Sunderland, dar echipa va fi condusă de pe banca tehnică de secunzii Steve Hollande şi Eddie Newton.

Hiddink, 69 ani, era fără angajament după ce a părăsit naţionala Olandei în iunie. Olandezul a mai antrenat timp de patru luni Chelsea în 2009, când l-a înlocuit pe Luiz Felipe Scolari.

Sursa - Agerpres

×