x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Clubul Brescia l-a demis pe antrenorul Eugenio Corini, după trei înfrângeri consecutive

Clubul Brescia l-a demis pe antrenorul Eugenio Corini, după trei înfrângeri consecutive

04 Noi 2019   •   15:00
Clubul Brescia l-a demis pe antrenorul Eugenio Corini, după trei înfrângeri consecutive
Sursa foto: pixabay.com

Clubul Brescia l-a demis pe antrenorul Eugenio Corini, după ce echipa a suferit trei eşecuri consecutive în campionatul de fotbal al Italiei, informează DPA.

Învinsă duminică la Verona (1-2), Brescia, o nou-promovată, este pe locul 18, primul retrogradabil, cu 7 puncte după zece meciuri, având o partidă mai puţin disputată decât majoritatea echipelor.

Corini, care are 49 de ani, pregătea din septembrie 2018 formaţia al cărei jucător a fost şi pe care a readus-o în Serie A după o absenţă de opt ani. Potrivit TuttoMercatoWeb, favorit pentru a fi noul antrenor al "rândunicilor" este Fabio Grosso, fostul fundaş al naţionalei Italiei.

Brescia este a cincea grupare din Serie A care îşi concediază antrenorul în acest sezon. Primele care au schimbat tehnicianul au fost Milan, care l-a înlocuit pe Marco Giampaolo cu Stefano Pioli, şi Sampdoria, ce l-a numit pe veteranul Claudio Ranieri în locul lui Eusebio Di Francesco. Genoa a renunţat la Aurelio Andreazzoli şi a apelat la fostul său jucător Thiago Motta, iar Udinese s-a despărţit de Igor Tudor şi l-a numit ca interimar pe Luca Gotti.
 

AGERPRES

×
Subiecte în articol: fotbal