x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international CM 2014. Del Bosque îşi pune cenuşă-n cap: "E o zi tristă pentru noi toţi. Am fost inferiori şi cu Olanda şi cu Chile"

CM 2014. Del Bosque îşi pune cenuşă-n cap: "E o zi tristă pentru noi toţi. Am fost inferiori şi cu Olanda şi cu Chile"

19 Iun 2014   •   09:15
CM 2014. Del Bosque îşi pune cenuşă-n cap: "E o zi tristă pentru noi toţi. Am fost inferiori şi cu Olanda şi cu Chile"

Vicente del Bosque, selecţionerul campioanei mondiale Spania, s-a declarat trist şi dezamăgit după eliminarea prematură de la Cupa Mondială 2014, urmare a înfrângerii suferite în faţa naţionalei Chile, scor 0-2, miercuri la Rio de Janeiro, chiar în "templul" fotbalului brazilian, Maracana.

Spania devine astfel a treia campioană mondială eliminată încă din faza grupelor la ultimele patru turnee finale, după Franţa (2002) şi Italia (2010).

"Este o zi tristă pentru noi toţi. Suntem dezamăgiţi că nu am putut câştiga, însă este prea devreme să analizăm ceea ce vom face pe viitor, vom avea timp pentru acest lucru. Regretăm că nu am putut aduce din nou bucurie fanilor noştri", a spus Del Bosque după meci.

"Nu caut scuze, am fost inferiori atât olandezilor cât şi chilienilor, iar consecinţa a fost eliminarea noastră. În partida din această seară am fost prea timizi, mai ales în prima repriză, şi nu am reacţionat suficient în cea de-a doua parte. Primul gol al chilienilor le-a dat cu adevărat aripi", a adăugat selecţionerul spaniol.

Del Bosque a recunoscut că nu şi-a imaginat niciun moment că Spania ar putea fi eliminată în primul tur la Mondialul brazilian: "Am mai văzut grupuri de jucători lipsiţi de motivaţie, însă acum nu a fost cazul. Când mă gândesc la cele 25 de zile de pregătire, la starea bună de spirit din cadrul grupului, nu aş fi crezut niciodată că vom fi eliminaţi din primul tur. Ne-am pregătit bine, însă repriza a doua cu Olanda şi prima împotriva Chile au fost o dezamăgire totală".

×