x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Control antidoping inopinat la FC Barcelona

Control antidoping inopinat la FC Barcelona

17 Mar 2011   •   16:43
Control antidoping inopinat la FC Barcelona
Sursa foto: /Reuters
156764-2011-02-28t122110z-1011291629-gm1e72s1koj01-rtrmadp-3-soccer-spain.jpgZece jucători ai echipei FC Barcelona, printre care Messi, Xavi, Pique şi Iniesta, au fost supuşi unui control antidoping inopinat de către UEFA în timpul antrenamentului de joi dimineaţă, susţine ediţia on-line a cotidianului El Mundo Deportivo.

Potrivit sursei citate, cei zece jucători care au fost supuşi controlului şi care au fost traşi la sorţi sunt Messi, Xavi, Afellay, Villa, Jeffren, Pique, Pinto, Iniesta, Valdes şi Mascherano. Acesta este al doilea test antidoping efectuat la FC Barcelona în ultima lună, ultima astfel de acţiune derulându-se la 23 februarie.

Controlul antidoping surpriză intervine la câteva zile după scandalul declanşat de unele informaţii furnizate de postul spaniol de radio Cadena Cope, care a acuzat grupările FC Barcelona şi Valencia de dopaj generalizat. Postul spaniol de radio a afirmat, citând un "interlocutor" de la Real Madrid, al cărui nume nu a fost dat publicităţii, că gruparea madrilenă va solicita federaţiei spaniole, în curând, "controale antidoping serioase" în întreg campionatul spaniol.

×
Subiecte în articol: dopaj fc barcelona fotbal international