x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Coreea de Nord-Coasta de Fildeş 0-3: Doar pentru palmares

Coreea de Nord-Coasta de Fildeş 0-3: Doar pentru palmares

25 Iun 2010   •   00:00
Coreea de Nord-Coasta de Fildeş 0-3: Doar pentru palmares
Sursa foto: /Reuters

Coasta de Fildeş avea nevoie de un miracol în ultima rundă din grupa G pentru a se putea califica în optimile de finală ale CM 2010, miracol care nu s-a înfăptuit din păcate pentru "elefanţi".

Jucătorii antrenaţi de suedezul Sven-Goran Eriksson şi-au luat adio de la competiţia africană cu o victorie, 3-0 cu Coreea de Nord, însă şi dacă ar fi marcat de 10 ori, aşa cum şi-ar fi dorit Zokora, tot nu ar fi mers mai departe. Asta pentru că în celălalt meci, jucat la Durban între Brazilia şi Portugalia, s-a consemnat o remiză albă pe cît de prietenească, pe atât de ruşinoasă pentru cele două echipe cu pretenţii.

De partea cealaltă, nord-coreenii au izbutit să limiteze proporţiile scorului şi să împiedice, astfel, o nouă umilinţă după cea suferită în faţa lui Cristiano Ronaldo şi compania.

Dacă este să dăm crezare zvonurilor, elevii lui Kim Jong-Hun ar putea fi trimişi la muncă silnică într-o carieră de piatră din munţi, pedeapsă la care vor fi supuşi de regimul comunist de la Phenian. Nici familiile acestora nu vor scăpa, acestea fiind puse sub supraveghere până la revenirea naţionalei în ţară.


×
Subiecte în articol: cm2010