x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Coronavirus. UEFA interzice strângerile de mână la meciurile din Liga Campionilor şi Europa League

Coronavirus. UEFA interzice strângerile de mână la meciurile din Liga Campionilor şi Europa League

09 Mar 2020   •   11:18
Coronavirus. UEFA interzice strângerile de mână la meciurile din Liga Campionilor şi Europa League

UEFA interzice strângerile de mână înaintea partidelor din competiţiile europene, din cauza epidemiei de coronavirus. Această măsură a fost adoptată în mai multe ligi naţionale de fotbal. UEFA a luat această decizie la sfatul Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii.

UEFA a anunţat că jucătorii nu îşi vor mai strânge mâinile cu adversarii şi arbitrii ca parte a protocolului meciurilor din Liga Campionilor şi Europa League.

Această măsură va fi impusă fără excepţie şi a fost adoptată la recomandările făcute de Organizaţia Mondială a Sănătăţii, pentru a se minimiza potenţialul de transmitere a virusului Covid-19.

Premier League a adoptat această măsură săptămâna trecută.

Şi în România au fost adoptate măsuri de prevenire a răspândirii coronavirusului. Toate meciurile din Liga 1 se vor disputa fără spectatori, după ce Raed Arafat a anunţat că evenimentele care presupun participarea unui număr mai mare de 1000 de persoane vor fi interzise.

(sursa: Mediafax)

×