x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Cristiano Ronaldo a revenit la antrenamente, după 72 de zile de pauză

Cristiano Ronaldo a revenit la antrenamente, după 72 de zile de pauză

19 Mai 2020   •   16:07
Cristiano Ronaldo a revenit la antrenamente, după 72 de zile de pauză

Cristiano Ronaldo (35 de ani) a ieșit din izolarea la domiciliu și a revenit, marţi, la antrenamentele echipei Juventus. Atacantul portughez a reluat pregătirea după 72 de zile de pauză.

 

Cristiano Ronaldo a ieşit din izolarea la domiciliu. După o absenţă de 72 de zile, perioadă în care a stat la vila lui din Madeira, Portugalia, dar şi în locuinţa din Torino, atacantul echipei Juventus a revenit la centrul sportiv al campioanei Italiei.

 

Marţi dimineaţă, Ronaldo a efectuat vizita medicală şi testele fizice, apoi a început antrenamentele individuale. Antrenorul Maurizio Sarri a fost cu ochii pe jucătorii lui, care au respectat măsurile date de autorităţi. S-au antrenat în grupuri mici, respectând distanţa.

Cristiano Ronaldo este primul jucător străin al echipei Juventus care a efectuat aceste teste. Miercuri, sunt aşteptaţi la control De Ligt şi Szczesny.

Autorităţile din Italia au anunţat că, deocamdată, echipele nu vor putea face antrenamente în grup şi au precizat că până la 14 iunie nu se va relua nicio competiţie sportivă. În acest moment, Juventus este liderul din Serie A, fiind urmată de Lazio şi Inter Milano.

Mediafax

×
Subiecte în articol: cristiano ronaldo antrenament