x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Cristiano Ronaldo: "Îmi place mult Messi".

Cristiano Ronaldo: "Îmi place mult Messi".

14 Iun 2011   •   14:10
Cristiano Ronaldo: "Îmi place mult Messi".

Intr-un interviu acordat cotidianului Marca, Cristiano Ronaldo lauda rivala Barcelona si pe Leo Messi, dar spune ca in acest moment nu se vede jucand la alta echipa decat la Real Madrid.

"Nu concurez cu Messi, ci concurez cu mine insumi si cu toate echipele din Primera. Leo e un fotbalist foarte bun, imi place mult, dar nu concurez cu el. Nu ma intereseaza pe cine transfera Barcelona, cu tot respectul, pot sa-i aduca si pe Maradona sau pe Cruyff", a spus Ronaldo.

"Barça a castigat titlul pentru ca l-a meritat, nu are rost sa vorbim despre alte lucruri. A fost o campioana justa si a meritat sa se impuna si in finala Ligii Campionilor. Au jucat mai bine, nu au castigat din intamplare. Dar nici o echipa nu e de neinvins, Barça are o echipa extraordinara, un antrenor foarte bun, dar vom lupta sa-i depasim. Am demonstrat in Cupa, dar si in alte partide, ca se poate", a adaugat starul Realului.

Desi recent a fost curtat cu un salariu urias de Manchester City, Ronaldo spune ca nu ar parasi Madridul: "Sunt foarte fericit la Real, ma simt fantastic. Daca as vrea bani, as putea avea dublu fata de cat castig acum, dar pentru mine e mai important mediul si felul in care sunt tratat. Daca presedintele mi-ar zice astazi sa semnez pe inca 10 ani, as face-o. In momentul asta, nu ma vad jucand pentru alta echipa, dar nu stiu ce va fi maine".

"Mourinho e numarul 1, stie ce trebuie sa faca pentru ca echipa sa castige si sunt convins ca ii va merge mult mai bine in al doilea an la Madrid, asa cum a fost si cu mine. A demonstrat si la alte echipe de ce este in stare. Mou stie mai bine ca oricine altcineva ca trebuie sa ne imbunatatim jocul, trebuie sa fim mai buni la toate capitolele si doar cei care muncesc alaturi de antrenor stiu cum e el cu adevarat", a incheiat Cristiano Ronaldo.

×