x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Culio: "Cu un rezultat bun, putem lupta pentru locul doi"

Culio: "Cu un rezultat bun, putem lupta pentru locul doi"

27 Sep 2010   •   00:00

Jucătorul argentinian al CFR Cluj, Juan Culio, a declarat, azi, la plecarea lotului echipei sale spre capitala Italiei, că o victorie obţinută în meciul cu AS Roma ar creşte considerabil şansele formaţiei ardelene la locul secund în grupa E a Ligii Campionilor.

Mijlocaşul, autor al unei "duble" în victoria de acum doi ani, obţinută de CFR chiar pe "Olimpico", scor 2-1, spune că adversarii de marţi şi-au revenit după evoluţiile mai slabe din debutul sezonului ca urmare a victoriei cu Inter Milano din ultima etapă a Serie A. "Trebuie să scoatem un rezultat bun, contează mai puţin dacă va lovi «Draculio». Acum doi ani a fost un meci foarte frumos pentru mine şi pentru echipă. Roma este un club mare, a câştigat meciul cu o mare rivală, Inter, şi are un moral bun. Dacă reuşim un rezultat bun, putem lupta pentru locul doi în grupă, mai ales că şi echipa noastră joacă mai bine acum", a spus Culio, la Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca.

Meciul dintre AS Roma şi CFR Cluj, contând pentru etapa a II-a a Grupei E a Ligii Campionilor, se va disputa marţi, de la ora 21:45.

×
Subiecte în articol: Liga campionilor