x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Dan Petrescu a fost desemnat antrenorul lunii martie în Rusia!

Dan Petrescu a fost desemnat antrenorul lunii martie în Rusia!

06 Apr 2011   •   11:17
Dan Petrescu a fost desemnat antrenorul lunii martie în Rusia!

Dan Petrescu, antrenorul echipei Kuban Krasnodar, a fost votat de fanii ruşi într-un sondaj realizat în cadrul emisiunii "90 de minute" difuzată la postul de televiziune NTV, drept cel mai bun tehnician al lunii martie.

Tehnicianul român a întrunit aproape de două ori mai multe voturi comparativ cu cel de-al doilea clasat, Oleg Protasov (FK Rostov). Pe poziţia a treia s-a situat antrenorul formaţiei FK Krasnodar, sârbul Slavoljub Muslin.

La aflarea rezultatelor acestui sondaj, "Bursucul" a declarat: "Faptul că am fost desemnat cel mai bun antrenor este numai meritul jucătorilor care au muncit exemplar în ultima lună. Eu nu acord însă o importanţă prea mare acestor titluri onorifice. Pentru mine, cel mai important lucru este să mă clasez cu echipa mea pe un loc cât mai bun la finalul campionatului".

Cu Dan Petrescu pe bancă, echipa Kuban Krasnodar a început excelent primul sezon de la revenirea în prima ligă din Rusia. După duşul rece din etapa inaugurală, 0-2 cu Rubin Kazan, Kuban a obţinut două victorii consecutive şi ocupă locul 2, la egalitate de puncte cu Volga şi Rubin Kazan.

×
Subiecte în articol: dan petrescu kuban krasnodar