x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Daniel Niculae: "Acest sezon nu mă caracterizează!"

Daniel Niculae: "Acest sezon nu mă caracterizează!"

05 Mai 2011   •   11:10
Daniel Niculae: "Acest sezon nu mă caracterizează!"
Sursa foto: /asm-fc.com

Atacantul echipei AS Monaco, Daniel Niculae, a declarat într-un interviu acordat site-ului goal.com că actualul sezon nu îl caracterizează deloc, deoarece a avut un start bun, iar apoi situaţia s-a complicat din cauza accidentărilor.

"Când jucam mă simţeam bine, însă este un sezon care nu mă caracterizează deloc. Este un sezon care a fost bun la început, iar apoi s-a complicat din cauza unei accidentări. Am avut perioade proaste, mi-a fost greu să revin din cauza durerilor la picoare, la gleznă. Ştiam că după ce va trece durerea la gleznă va fi mai bine. Însă am avut probleme la şold şi echipa a înregistrat rezultate mai puţin bune. Dar acum trebuie să ne revenim. Nu ne aflăm într-o situaţie la care ne aşteptam la începutul campionatului, dar aşa este fotbalul, e un sport şi orice rezultat este posibil", a spus Niculae.

AS Monaco va întâlni echipa Paris Saint-Germain, sâmbătă, pe teren propriu, în etapa a XXXIV-a a campionatului Franţei. "Marţi am putut să îmi reiau antrenamentele şi sunt apt de joc. Meciul de sâmbătă va fi unul deschis. PSG este o echipă ofensivă, care atacă mult şi înscrie multe goluri. De asemenea, este o formaţie care lasă spaţii adversarilor pentru a ataca. Depinde de noi să profităm de ele la maxim, să facem un joc bun şi să câştigăm, pentru că mai avem nevoie de cinci puncte pentru a rămâne în Ligue 1. Distanţa faţă de zona retrogradării este prea mică", a precizat Daniel Niculae.

Întrebat care sunt obiectivele sale personale pentru finalul sezonului, Niculae a răspuns: "Să îmi ajut echipa. Acesta este obiectivul tuturor jucătorilor, să fie la sută a sută din capacitate. Să mă antrenez bine şi să fiu la dispoziţia stafului tehnic pentru a-mi ajutat echipa. Titular sau rezervă, nu ştiu".

Daniel Niculae consideră că OSC Lille şi Olympique Marseille se vor lupta pentru titlu până la final. "Cea care va fi puternică până la ultimul meci va câştiga", a adăugat internaţionalul român.

×