x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international David Beckham a devenit acţionar la un club de fotbal din Anglia

David Beckham a devenit acţionar la un club de fotbal din Anglia

23 Ian 2019   •   15:01
David Beckham a devenit acţionar la un club de fotbal din Anglia

David Beckham, fostul fotbalist al naţionalei Angliei, va prelua 10% din acţiunile echipei engleze de liga a cincea Salford City, alăturându-se unor foşti colegi ai săi de la Manchester United din aşa-numita "Generaţie '92", informează Reuters.
Beckham se alătură lui Gary şi Phil Neville, Ryan Giggs, Nicky Butt şi Paul Scholes, alături de omul de afaceri Peter Lim, care rămâne principalul acţionar, deţinând 40% din acţiunile clubului.
Salford este acum pe locul 3 în National League, după ce a fost preluată în 2014 de foştii jucători ai lui United.
Beckham, care are 43 de ani, era singurul membru al celebrului grup de jucători care a avut atâta succes sub conducerea lui Alex Ferguson şi care nu investise în această echipă.
"Primii mei ani ca jucător al lui Manchester i-am petrecut la Salford. Din multe puncte de vedere m-am maturizat aici, aşa că este ceva formidabil să mă alătur până la urmă astăzi băieţilor şi clubului", a afirmat Beckham într-un comunicat al grupării.
Fostul mijlocaş, care a mai jucat la Real Madrid şi LA Galaxy, este de asemenea acţionar la Inter Miami, formaţie ce va evolua în Major League Soccer (MLS).

AGERPRES

×
Subiecte în articol: david beckham salford