x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international David Beckham se retrage la finalul acestui sezon

David Beckham se retrage la finalul acestui sezon

16 Mai 2013   •   19:26
David Beckham se retrage la finalul acestui sezon

Fotbalistul englez, David Beckham, a anunţat azi că se va retrage la sfârşitul acestui sezon, după ce contractul de cinci luni cu Paris St-Germain va expira. Mijlocaşul de 38 de ani are o carieră de peste 20 de ani ca fotbalist profesionist, timp în care a jucat 115 meciuri pentru echipa naţională, unde a fost multă vreme căpitan de echipă.

În perioada sa de glorie, Beckham a prins 394 de meciuri pentru Manchester United, alături de care a câştigat şase titluri şi o Ligă a Campionilor.

"Le mulţumesc celor de la PSG pentru că mi-au dat ocazia să contnui, dar simt că acum este momentul potrivit să-mi închei cariera, jucând la cel mai înalt nivel", a declarat Beckham.

PSG mai are două meciuri de disputat până la finalul sezonului, primul acasă cu Brest, sâmbăta aceasta şi ultimul în deplasare, cu Lorient, pe 26 mai.

Beckham, care a decis să doneze salariul de la campioana Franţei în scopuri caritabile a jucat 13 meciuri de când s-a mutat la PSG.

Fostul coechipier al lui Beckham la Manchester United, Gary Neville, care i-a fost şi cavaler de onoare mijlocaşului, a declarat că Beckham a dat tot ce a putut în fotbal.

"Simte că a dat tot ce a putut. Tocmai a câştigat un campionat cu PSG, a câştigat titlul în patru ţări, acum e timpul să vină acasă", a spus Neville.
 

×
Subiecte în articol: beckham retragere davin beckham