x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Declaratie EXUBERANTA a lui Gigi Becali: ”Vreau calificare de pe locul 1”

Declaratie EXUBERANTA a lui Gigi Becali: ”Vreau calificare de pe locul 1”

29 Sep 2016   •   22:26
Declaratie EXUBERANTA a lui Gigi Becali: ”Vreau calificare de pe locul 1”

STEAUA-VILLARREAL. Gigi Becali a ieșit bucuros de pe Arena Națională, după remiza scoasă de echipa pe care o finanțează. Mai mult, acesta a spus că Steaua merita victoria. 

"Evoluţia cred că a fost extraordinară, când joci cu echipa de pe locul 4 din Spania, o domini clar, nu au ocazii şi trag de timp, asta spune totul. Nu ştiam unde ne aflăm, cine suntem, ce notă avem. Am aflat în seara asta. Stau liniştit, nu m-am zbătut degeaba, nu am investit degeaba, e o echipă care pasează frumos, care domină un adversar ca Villarreal.

După joc, meritam victoria. Eu l-am remarcat pe De Amorim. Numai el are voie să dribleze. Aţi văzut Tănase, după ce l-am certat? Extraordinar a jucat. Şi pe Boldrin la fel. Numai De Amorim are voie, el ştie să dribleze. Am luat şi 200.000 azi. Sunt bani.

Acum mă gândesc la calificare mai mult ca oricând. Vreau calificare de pe locul 1. Suntem mai buni ca Villarreal. Îi batem acolo. Eu zic ce am văzut. Am văzut valoarea noastră. La ei nu am văzut talentul jucătorilor noştri", a spus Gigi Becali, în cadrul emisiunii Digi Sport Special.

×
Subiecte în articol: STEAUA-VILLARREAL gigi becali