x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Di Stefano a intrat în legendă!

Di Stefano a intrat în legendă!

07 Iul 2014   •   19:21
 Di Stefano a intrat în legendă!

Alfredo Di Stefano, legenda fotbalului mondial şi a echipei Real Madrid, a încetat azi din viaţă, la vârsta de 88 de ani. Alfredo Di Stefano era în comă în urma unei crize cardiace survenite sâmbătă la Madrid.

Dublu Balon de Aur (1957 şi 1959), atacantul a purtat culorile clubului Real Madrid între 1953 şi 1964 şi a devenit o legendă la Real, pentru care a marcat peste 300 de goluri. Născut în Argentina, la Buenos Aires în 1926, el a fost naturalizat spaniol şi a purtat culorile celor două ţări pe scena internaţională. 

Anunţul morţii sale de presa spaniolă, cu Marca şi AS în frunte, a provocat un val de omagii pe reţelele de socializare.

Di Stefano lua masa cu familia sa lângă stadionul Santiago Bernabeu când s-a simţit rău şi a trebuit să se aşeze în scaunul său cu rotile, scria sâmbătă ziarul spaniol El Pais. La venirea salvării, fostul jucător era în stop cardio-respirator şi după ce inima i-a fost masată timp de 18 minute a repornit, fiind transportat în stare gravă la spital. Di Stefano a fost vizitat sâmbătă la spital de preşedintele lui Real, Florentino Perez.

Preşedinte de onoare al lui Real Madrid, Di Stefano a fost unul dintre cei mai mari jucători din istoria clubului cu care a câştigat de cinci ori Cupa Campionilor.  (Agerpres)

×