x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Dinamoviştii, însoţiţi de poliţişti la plimbarea prin Split

Dinamoviştii, însoţiţi de poliţişti la plimbarea prin Split

05 Aug 2010   •   00:00
Dinamoviştii, însoţiţi de poliţişti la plimbarea prin Split
Sursa foto: /Intact Images

Jucătorii lui Dinamo au ieșit la plimbare prin Split în această dimineață, ei fiind însoţiţi de 25 de poliţişti croaţi, care au vrut să se asigure că nu vor avea loc incidente cu fanii locali, informează gsp.ro. Elevii lui Ioan Andone au mers la un parc cu vedere la marea Adriatică, la intrare fiind chestionați la intrarea în parc în legătură cu scopul vizitei, după care au primit liber la plimbare și la făcut poze. În timpul plimbării, Ioan Andone a dialogat cu toți fotbaliștii săi, pe care i-a întrebat dacă au dormit bine și dacă se simt în formă.

Andone: "Am luat în calcul şi prelungirile"
Antrenorul lui Dinamo, Ioan Andone, a declarat, miercuri, în conferinţa de presă susţinută înaintea partidei cu Hajduk Split, din manşa secundă a turului trei preliminar al Europa League, că a luat în calcul şi varianta prelungilor, menţionând că jucătorii săi sunt pregătiţi pentru orice.

"Meciul va fi diferit faţă de ceea ce a fost la Bucureşti. Croaţii au simţit forţa noastră şi vor aplica altă strategie. Nu vor mai juca 3-4-3 ca acum o săptămână, vor evolua 4-2-3-1 ca la meciul cu Dinamo Zagreb. Am luat în calcul şi prelungirile, suntem pregătiţi de orice. Nu vom juca defensiv. Ofensiv? Poate, o să vedem. Schimbări vor fi şi la noi, la mijloc şi în atac. Nu mă linişteşte acest 3-1, poate doar dacă aveam 3-0 sau 4-0", a spus Andone.

Partida Hajduk Split - Dinamo va avea loc în această seară, de la ora 21:30, şi va fi transmisă livetext de jurnalul.ro. În tur, la Bucureşti, Dinamo s-a impus cu scorul de 3-1.

×
Subiecte în articol: europa league