x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Doliu în fotbalul internațional. Un mare portar a murit de cancer la 32 de ani

Doliu în fotbalul internațional. Un mare portar a murit de cancer la 32 de ani

12 Noi 2015   •   16:24
Doliu în fotbalul internațional. Un mare portar a murit de cancer la 32 de ani

Portarul Marton Fulop a murit la 32 de ani, după o luptă îndelungată cu cancerul. Anunțul a fost făcut de fostul său club MTK Budapest.

Internaționalul Fulop a fost portarul primei reprezentative a Ungariei și a jucat în Anglia între 2004 și 2012. Cele mai cunoscute cluburi cu care a avut contract sunt Tottenham și Sunderland.

Potrivit www.theguardian.com, Fulop a avut o tumoare la braț, s-a operat în 2013 și își dorea să revină în fotbal. Acest lucru nu a mai fost posibil însă, 2012-2013 fiind ultimul sezon petrecut pe teren la Asteras Tripoli.

În Anglia, ungurul a mai activat la Coventry City, Chesterfield, Leicester City și Manchester City.

Ulterior a fost transferat la Ipswich Town. Înainte de a ajunge în Grecia la Asteras, și-a petrecut un sezon la West Brom.

Fulop a mai jucat în Anglia la Chesterfield, Coventry City, iar pentru Sunderland a evoluat în 50 de meciuri, fiind apoi împrumutat la Leicester City si Manchester City, unde a aparat în ultimele trei luni ale sezonului 2009/2010.

Marton Fulop s-a transferat la Ipswich Town si a mai jucat un sezon la West Brom, încheindu-si cariera în Grecia, la Asteras.

Cluburile la care a activat internaționalul și-au prezentat mesajele de condoleanțe pe Twitter.



 

×
Subiecte în articol: cancer Marton Fulop