x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Doliu în lumea fotbalului! A încetat din viaţă Fernando Serena, fost jucător al echipei Real Madrid

Doliu în lumea fotbalului! A încetat din viaţă Fernando Serena, fost jucător al echipei Real Madrid

15 Oct 2018   •   12:49
Doliu în lumea fotbalului!  A încetat din viaţă Fernando Serena, fost jucător al echipei Real Madrid

Fernando Rodriguez Serena, autorul golului victoriei echipei Real Madrid în finala Cupei Campionilor Europeni la fotbal cu Partizan Belgrad, din 1966, a încetat din viaţă la vârsta de 77 de ani, a anunţat clubul madrilen într-un comunicat, citat de agenţia spaniolă EFE. 

Serena, care a jucat pentru Real Madrid între 1963 şi 1968, a înscris pe stadionul Heysel din Bruxelles golul victoriei pentru echipa antrenată de Miguel Munoz, care s-a impus cu scorul de 2-1 în faţa lui Partizan Belgrad, adjudecându-şi cu acea ocazie al şaselea trofeu în cea mai prestigioasă competiţie europeană intercluburi. 

Partizan Belgrad a deschis scorul în min. 55 prin Velibor Vasovic, dar Amancio Amaro a egalat în min. 70, pentru care Serena să stabilească scorul final în min. 76. 

Născut la Madrid pe 28 ianuarie 1941, el s-a format în curtea Realului, pentru care a disputat 86 de meciuri la prima echipă şi a înscris 15 goluri. El a fost internaţional o singură dată, în 1963, contra Franţei. AGERPRES

×
Subiecte în articol: Fernando Serena