x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Echipa lui Șumudică, învingătoare în turul optimilor de finală ale Cupei Turciei

Echipa lui Șumudică, învingătoare în turul optimilor de finală ale Cupei Turciei

27 Dec 2017   •   17:50
Echipa lui Șumudică, învingătoare în turul optimilor de finală ale Cupei Turciei

 Kayserispor, echipa antrenată de românul Marius Şumudică, a învins-o cu 3-1 acasă pe Antalyaspor, miercuri, în turul optimilor de finală ale Cupei Turciei la fotbal. 

Antalyaspor a deschis scorul prin Deniz Kadah în minutul 5. Kayserispor a răsturnat situaţia de pe tabelă graţie reuşitelor lui Umut Bulut (52), Deniz Turuc (55) şi Ryan Mendes (88). Oaspeţii au rămas în nouă jucători în finalul partidei. Maicon a luat cartonaş roşu direct în minutul 90, iar Diego Angelo a primit al doilea galben în primul minut de prelungire. 

Fundaşul Cristian Săpunaru, integralist la Kayserispor, a văzut cartonaşul galben în minutul 66. Portarul Silviu Lung jr. a rămas pe banca de rezerva la echipa lui Şumudică, la care fundaşul portughez Tiago Lopes şi mijlocaşul brazilian Fernando Boldrin nu au făcut parte din lot. 

Returul se va disputa pe 16 ianuarie. 

În campionat, Kayserispor este pe locul 5 după etapa a 17-a, ultima din tur. Antalyaspor se află pe poziţia a 15-a, prima deasupra zonei retrogradării. 

Tot miercuri, în manşa întâi a optimilor de finală ale Cupei Turciei, liderul campionatului, Istanbul Başakşehir, a cedat suprinzător cu 3-1 pe terenul divizionarei secunde Giresunpor, care a condus chiar cu 3-0. 

Marţi, în aceeaşi fază a competiţiei, Galatasaray, cu fundaşul român Iasmin Latovlevici folosit tot meciul, a învins-o acasă cu 3-0 pe Bucaspor, formaţie de liga a treia. 
AGERPRES

×