x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Euro 2012: Spania - Croaţia 1-0, Italia - Irlanda 2-0 şi învingătoarele merg braţ la braţ în "sferturi"

Euro 2012: Spania - Croaţia 1-0, Italia - Irlanda 2-0 şi învingătoarele merg braţ la braţ în "sferturi"

18 Iun 2012   •   20:46
Euro 2012: Spania - Croaţia 1-0, Italia - Irlanda 2-0 şi învingătoarele merg braţ la braţ în "sferturi"

Pariorii care mizau pe o remiza cu goluri multe intre Spania si Croatia puteau aruncat biletele cu mult inainte de ultimul fluier. Campioana mondiala si europeana nu a vrut sa se intrebuinteze prea tare, chiar daca asta putea sa o coste, daca nu l-ar fi avut intre buturi pe Casillas, care a salvat cel putin doua situatii limita pentru iberici.

De partea cealalta, croatii au lupta din rasputeri sa desfaca "reteaua" tesuta de adversari in jumatatea proprie, insa rarele oportunitati create au fost anihilate de cel mai bun portar din lume.

Iar atunci cand nimeni nu se mai astepta, in minutul 89, un triunghi maiastru de pase Xavi-Iniesta-Navas a dat peste cap jocul la ofsaid al croatilor, care s-au vazut invinsi cu 1-0.

In celalalt meci al grupei, asa cum era de asteptat, Italia nu a avut mari probleme in fata celei mai slabe echipe a grupei si poate a intregului Euro 2012, Irlanda.

Sqaudra Azzurra s-a impus cu 2-0 (Cassano 36 si Ballotelli 90) si a incheiat pe locul secund al grupei, cu 5 puncte, doua mai putine decat liderul Spania.

×
Subiecte în articol: italia Spania Irlanda croatia euro 2012