x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international EURO 2016. S-au epuizat toate biletele pentru meciul România - Finlanda!

EURO 2016. S-au epuizat toate biletele pentru meciul România - Finlanda!

08 Oct 2015   •   11:35
EURO 2016. S-au epuizat toate biletele pentru meciul România - Finlanda!
Sursa foto: rnews.ro

La mai puţin de 24 de ore de la punerea lor în vânzare, biletele pentru partida România - Finlanda de joi, 8 octombrie, s-au epuizat, anunţă FRF pe site-ul său oficial.

Federaţia Română de Fotbal mulţumeste suporterilor pentru modul exemplar în care au înţeles să susţină tricolorii, din tribunele Arenei Naţionale, cu ocazia unei partide esenţiale pentru calificarea la Euro 2016.

Zeci de mii de fani şi-au manifestat remarcabil ataşamentul faţă de echipa naţională şi au achiziţionat, în timp record, biletele. Fie online, în varianta e-ticket (print-at-home), fie de la casele Arenei Naţionale şi din cele peste 500 de magazine din ţară ale reţelelor Inmedio şi Germanos. Sute de români au aşteptat nerăbdători să cumpere bilet chiar şi noaptea trecută, la punctul de vânzare cu program nonstop din Bd. Basarabia.

Pentru cei aproape 10.000 de fani care au achiziţionat bilete virtuale înaintea deciziei UEFA privind România-Finlanda există tot atâtea bilete reale rezervate, pe care le pot obţine în mod gratuit. Termenul limită de preschimbare este joi, 8 octombrie 2015, ora 11,00.

Biletele care nu vor fi confirmate de deţinătorii tichetelor virtuale vor fi repuse în vânzare, mâine, începând cu ora 14,00, la casa de bilete din Bd. Basarabia, Arena Naţională, până la ora meciului, precizează FRF.

×