x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international EURO 2020: Meciul naționalei României cu Norvegia va fi arbitrat de o brigadă din Scoția

EURO 2020: Meciul naționalei României cu Norvegia va fi arbitrat de o brigadă din Scoția

11 Oct 2019   •   13:35
EURO 2020: Meciul naționalei României cu Norvegia va fi arbitrat de o brigadă din Scoția
Sursa foto: pixabay.com

Partida disputată de echipa naţională de fotbal a României cu Norvegia, pe Arena Naţională din Capitală, din preliminariile EURO 2020, va fi arbitrată de o brigadă din Scoţia, condusă de Bobby Madden, informează site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal.
Centralul va fi ajutat la cele două tuşe de David Roome şi Sean Carr, în timp ce al patrulea oficial va fi Nicolas Walsh. Observator de arbitri a fost delegat austriacul Robert Sedlacek.

În vârstă de 40 de ani, Bobby Maden este arbitru FIFA din 2010, cu partide oficiate în Liga Campionilor inclusiv în acest sezon. El a condus meciul naţionalei de tineret a României la Campionatul European U21 din această vară cu Croaţia (scor 4-1) şi a fost rezervă în meciul cu Franţa (scor 0-0).
Madden a mai arbitrat partida pe care Steaua a câştigat-o, la 27 august 2015, în deplasare (scor 1-0), cu Rosenborg, în play-off-ul Europa League.

Echipa naţională de fotbal a României întâlneşte, la 15 octombrie, de la ora 21:45, pe Arena Naţională din Capitală, selecţionata Norvegiei, într-o partidă contând pentru Grupa F a preliminariilor EURO 2020.

AGERPRES 

×
Subiecte în articol: fotbal euro2020