x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Europa League. Marius Şumudică: Jucătorii Astrei Giurgiu sunt o minune a lumii şi merită statuie

Europa League. Marius Şumudică: Jucătorii Astrei Giurgiu sunt o minune a lumii şi merită statuie

15 Feb 2017   •   22:43
Europa League. Marius Şumudică: Jucătorii Astrei Giurgiu sunt o minune a lumii şi merită statuie

Antrenorul echipei de fotbal Astra Giurgiu, Marius Şumudică, a declarat miercuri, în cadrul conferinţei de presă organizate înaintea meciului cu KRC Genk, din Europa League, că este incredibil ceea ce au realizat jucătorii campioanei României în ultimul an şi jumătate, îi consideră o minune a lumii şi crede că merită statuie.

''Este incredibil ce au putut să facă jucătorii Astrei în ultimul an şi jumătate, este incredibil, este meritul lor sută la sută. Nu este meritul nimănui, nici al meu, nici al conducerii, nici al nimănui, meritul este al jucătorilor. Ce au realizat aici este incredibil, incredibil! Este a noua minune a lumii, şi dacă Astra trece şi de Genk, e a zecea minune a lumii, eu cred că trăiesc un vis'', a declarat Marius Şumudică.

El a spus că de un an şi jumătate de când a venit la Giurgiu a trăit momente senzaţionale, momente care te marchează şi crede că firele de păr alb pe care le are sunt şi de la Giurgiu.

''Cred că albiciosul ăsta, firele astea de păr albe sunt şi de pe la Giurgiu, de un an jumate de când sunt la Giurgiu, de când sunt la Astra. Am trăit momente senzaţional de frumoase, ceva extraordinar! Să te duci să baţi Austria la Viena, să faci egal cu AS Roma, să scoţi West Ham United de două ori, echipă care numai de la televiziune ia o sută şi ceva de milioane de euro şi dau pe transferuri 50 de milioane, este incredibil! Şi pentru asta jucătorii mei chiar merită statuie, jucătorii Astrei merită statuie din toate punctele de vedere'', a încheiat Marius Şumudică.

Sursa: AGERPRES

×