x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Fanii lui Notthingham Forest i-au scandat numele lui Costel Pantilimon

Fanii lui Notthingham Forest i-au scandat numele lui Costel Pantilimon

28 Ian 2019   •   15:59
Fanii lui Notthingham Forest i-au scandat numele lui Costel Pantilimon

Portarul român Costel Pantilimon le-a mulţumit pe Instagram fanilor echipei sale, Nottingham Forest, care i-au scandat numele în timpul meciului de sâmbătă cu Wigan Athletic (3-1), din divizia a doua a campionatului de fotbal al Angliei, relatează cotidianul Nottingham Post.
Pantilimon a fost criticat de unii suporteri ai echipei sale pentru evoluţiile din acest sezon, însă a fost unul din remarcaţii meciului de la Nottingham, ce a adus prima victorie după venirea antrenorului Martin O'Neill. Pantilimon a apărat penalty-ul executat de Joe Garner în minutul 84 şi imediat a salvat din faţa lui Sam Morsy. Ziarul citat aminteşte că internaţionalul român a avut şi alte intervenţii bune în timpul partidei, chiar dacă a greşit la golul lui Josh Windass din minutul 33.
Pantilimon s-a arătat recunoscător fanilor. "Victorie importantă, atmosferă extraordinară. Le mulţumesc tuturor fanilor fiindcă mi-au scandat numele, te simţi bine când munca ta este apreciată. Sper că aţi avut un weekend extraordinar", a scris internaţionalul român pe Instagram.
În altă ordine de idei, Nottingham Forest a anunţat că fostul mare jucător irlandez Roy Keane a fost numit antrenor secund al echipei. Keane, care are 47 de ani, şi-a început cariera de profesionist la gruparea din Nottingham, la care a jucat între 1990 şi 1993. Mijlocaşul, care a cunoscut gloria în tricoul lui Manchester United, a fost secundul lui Martin O'Neill la naţionala Irlandei din 2013 până în noiembrie anul trecut.
În clasament, echipa din Nottingham este pe locul 9 după 29 de etape, la patru punte de poziţia a şasea. La finalul sezonului, primele două clasate promovează automat, iar formaţiile ce au terminat pe locurile 3-6 participă la un baraj a cărui câştigătoare obţine şi ea biletele pentru Premier League.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: costel pantilimon nottingham forest