x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international FC Porto îl vrea pe antrenorul lui CFR Cluj în locul lui Villas Boas.

FC Porto îl vrea pe antrenorul lui CFR Cluj în locul lui Villas Boas.

21 Iun 2011   •   10:19
FC Porto îl vrea pe antrenorul lui CFR Cluj în locul lui Villas Boas.

Presa portugheza de astazi scrie ca tehnicianul lui CFR Cluj, Jorge Costa, este dorit in functia de antrenor la FC Porto in locul lui Andre Villas Boas, care pleaca la Chelsea Londra. "José Peseiro, Jorge Costa sau Leonardo Jardim ar putea ajunge la FC Porto. Numele lui Jorge Costa este cel mai des citat - are contract cu CFR Cluj, dar il poate desface in orice moment - dar si cel al lui Jose Peseiro, tehnician fara angajament si pe placul oficialilor. De asemenea, Leonardo Jardim a fost foarte laudat de presedintele Pinto da Costa la inceputul acestui an", scrie A Bola.

Conform sursei citate, FC Porto a aflat prima oara de intentiile gruparii Chelsea in urma cu 15 zile, insa totul a luat amploare, luni, cand Andre Villas Boas a anuntat conducerea ca londonezii sunt dispusi sa-i plateasca rezilierea, in valoare de 15 milioane de euro.

Presedintele lui CFR, Iuliu Muresan, spune insa ca informatia prezentata de portughezi este o inventie. "Jorge Costa inseamna foarte mult pentru Porto, dar este sub contract cu noi si nu pleaca. Am discutat cu el despre informatiile aparute in Portugalia, dar nu stie nici el nimic si nu cred ca e adevarat. Sunt simple zvonuri lansate de presa de acolo", a spus Muresan.

Jorge Costa a semnat un contract pana in vara anului viitor cu CFR Cluj, avand ca obiectiv castigarea campionatului si a Cupei Romaniei.

×