x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international FC Porto va da în judecată cotidianul Marca pentru defăimare!

FC Porto va da în judecată cotidianul Marca pentru defăimare!

05 Mai 2011   •   09:48
FC Porto va da în judecată cotidianul Marca pentru defăimare!
Sursa foto: /AFP

FC Porto a anunţat că va acţiona în instanţă cotidianul spaniol Marca după ce acesta a scris că oficiali ai clubului portughez, în frunte cu preşedintele Jorge Nuno Pinto da Costa, ar fi luat cina cu arbitrul olandez Bjorn Kuipers după meciul cu Villarreal din prima manşă a semifinalelor Europa League (scor 5-1).

Anunţul a fost făcut de directorul de comunicaţii de la FC Porto, Rui Cerqueira, în cadrul conferinţei de presă de dinaintea returului de la Villarreal, programat joi, informează cotidianul A Bola.

Într-un comunicat postat, miercuri, pe site-ul oficial, FC Porto a dezminţit informaţia publicată de Marca, potrivit căreia, arbitrul Bjorn Kuipers ar fi luat cina, într-un restaurant, cu preşedintele clubului Pinto da Costa şi alţi doi oficiali de la FC Porto, Reinaldo Teles şi Antonio Garrido.

"FC Porto dezminte informaţia potrivit căreia preşedintele Jorge Nuno Pinto da Costa sau administratorul Reinaldo Teles ar fi fost prezenţi la masă alături de arbitrul Bjorn Kuipers, după jocul cu Villarreal, din prima manşă a semifinalelor Ligii Europa. FC Porto nu va continua să alimenteze polemicile şi îşi rezervă dreptul de a lua măsurile necesare pentru a-şi apăra renumele", se arată în comunicatul citat.

Şi arbitrul Bjorn Kuipers a negat, în presa olandeză, că ar fi luat masa cu oficiali de la FC Porto. "Este o informaţie falsă şi lipsită de sens. Aşa cum se procedează de obicei, în competiţiile internaţionale, am luat masa după meci, însă nu alături de oficiali de la FC Porto", a spus Bjorn Kuipers, citat de Voetbal International.

FC Porto, la care joacă şi românul Cristian Săpunaru, întâlneşte formaţia spaniolă Villarreal, joi, de la ora 22:05, în manşa secundă a semifinalelor Ligii Europa. În tur, FC Porto s-a impus cu scorul de 5-1. Cristian Săpunaru a fost convocat pentru meciul de joi seară, urmând să fie titular, conform presei portugheze.

×