x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international FC Viitorul Constanţa părăseşte Europa League, după 0-0 cu KAA Gent

FC Viitorul Constanţa părăseşte Europa League, după 0-0 cu KAA Gent

05 Aug 2016   •   10:30
FC Viitorul Constanţa părăseşte Europa League, după 0-0 cu KAA Gent

Echipa de fotbal FC Viitorul Constanţa a fost eliminată din Europa League, după ce a terminat la egalitate cu formaţia belgiană KAA Gent, scor 0-0, joi seara, pe Stadionul Central al Academiei Gheorghe Hagi din Ovidiu, în manşa a doua a turului al treilea preliminar al Europa League la fotbal.

Soarta calificării era decisă din prima manşă, adjudecată de Gent cu 5-0.

Echipa belgiană nu a mai forţat la Ovidiu, menajând şi o serie de piese de bază.

Meciul a fost unul fără miză pentru ambele echipe, care nu s-au bătut cu prea multă tragere de inimă pentru victorie.

Prima repriză a fost săracă în acţiuni de poartă, fiind de consemnat doar un şut al lui Vlad Rusu (24) şi o ocazie bună a oaspeţilor, prin Kujovic (35), blocat in extremis în momentul şutului de Hodorogea.

FC Viitorul ar fi trebuit să beneficieze de un penalty, în min. 10, când Mitrovic a comis henţ în propriul careu, însă arbitrul a făcut semn ca jocul să continue.

Echipa antrenată de Gheorghe Hagi a făcut un joc ceva mai bun după pauză, dar nu a reuşit să se apropie periculos de poarta lui Thoelen.

Nimely (56) a avut un şut deviat pe lângă poartă (56), dar cele mai bune oportunităţi au fost irosite de Răzvan Marin, al cărui şut a fost respins de portar (72), şi de Dumitrescu (81), care a finalizat cu un şut o frumoasă acţiune personală, mingea fiind deviată în corner.

FC Viitorul, debutantă în cupele europene, a fost lipsită de şansă la tragerea la sorţi, care i-a adus în faţă o echipă foarte valoroasă, iar diferenţa a fost sporită şi de lipsa de experienţă internaţională a jucătorilor antrenaţi de Gică Hagi.

FC Viitorul Constanţa - KAA Gent 0-0
Ovidiu, Stadionul Central al Academiei Gheorghe Hagi
Europa League - turul al treilea preliminar (manşa a doua)
În prima manşă: 0-5

Au evoluat echipele:
FC Viitorul: 31. Alexandru Buzbuchi - 3. Sorin Rădoi, 29. Robert Hodorogea, 19. Pablo Brandan, 93. Cătălin Carp - 11. Dani Lopez, 16. Dragoş Nedelcu (căpitan), 8. Carlos Casap (18. Răzvan Marin, 65) - 10. Gabriel Iancu (17. Adrian Dumitrescu, 77), 9. Vlad Rusu (7. Florin Tănase, 46), 99. Alex Nimely Antrenor: Gheorghe Hagi.
Rezerve neutilizate: 1. Arpad Tordai - 6. Romario Benzar, 15. Bogdan Ţîru, 25. Aurelian Chiţu.
Gent: 20. Yannick Thoelen - 55. Rami Gershon, 13. Stefan Mitrovic (23. Lasse Nielsen, 46), 28. Siebe Horemans - 32. Thomas Foket (88. Dieumerci Ndongala, 72), 10. Renato Neto (căpitan; 12. Lucas Schoofs, 64), 16. Rob Schoofs, 24. Jérémy Perbet - 11. Emir Kujovic, 77. Danijel Milicevic, 15. Kenneth Saief. Antrenor: Hein Vanhaezebrouck.
Rezerve neutilizate: 1. Jacob Rinne - 14. Sven Kums, 9. Laurent Depoitre, 27. Moses Simon.

Arbitru: Carlos Del Cerro; arbitri asistenţi: Juan Yuste, Abraham Alvarez Canton; arbitru de rezervă: Inaki Vicandi Garrido (toţi din Spania)
Delegat UEFA: Velid Imamovic (Bosnia), observator UEFA pentru arbitri: Fritz Stuchlik (Austria)
Cartonaşe galbene: Nedelcu (40), Horemans (63), Rob Schoofs (87).

Sursa: AGERPRES

×
Subiecte în articol: viitorul constanta kaa gent europa league