x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Fiorentina.it: "Cu bine Adrian! Mulţumim pentru multele emoţii..."

Fiorentina.it: "Cu bine Adrian! Mulţumim pentru multele emoţii..."

24 Iun 2011   •   07:46
Fiorentina.it: "Cu bine Adrian! Mulţumim pentru multele emoţii..."

Site-ul fiorentina.it si-a luat la revedere de la atacantul Adrian Mutu, transferat la Cesena, multumindu-i romanului si subliniind ca acesta i-a facut de multe ori fericiti pe fanii Fiorentinei, dincolo de problemele extrafotbalistice pe care le-a avut.

Fiorentina.it le-a oferit fanilor prilejul sa isi exprime parerea despre Mutu, iar acestia l-au laudat pe roman, amintind de momentele frumoase pe care le-au trait datorita lui.

"Mutu era singurul jucator de mare clasa pe care il aveam. Unicul despre care se putea spune: «valoreaza singur pretul biletului»", a notat unul dintre suporteri, in timp ce altul a scris: "Adevaratii suporteri nu te vor uita niciodata".

"Imi vei lipsi, Fenomeno... imi va lipsi magia ta de pe teren si chiar si din afara terenului", a mentionat un fan.

Potrivit fiorentina.it, clubul din Florenta l-a cedat pe Mutu la Cesena gratis, iar violanews.com scrie ca atacantul roman ar fi dorit un contract pe trei ani.

Clubul Cesena a anuntat, joi, pe site-ul oficial, ca a reusit sa il achizitioneze pe atacantul Fiorentinei, Adrian Mutu, 32 de ani, care a semnat un contract pe doi ani, cu optiune de prelungire pentru inca un sezon.

×