x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Florin Andone a marcat un gol în Cupa Angliei

Florin Andone a marcat un gol în Cupa Angliei

05 Ian 2019   •   17:10
Florin Andone a marcat un gol în Cupa Angliei

Internaţionalul român Florin Andone a marcat pentru Brighton and Hove Albion în partida pe care echipa sa a câştigat-o în deplasare, cu scorul de 3-1, în faţa formaţiei Bournemouth, sâmbătă, în turul al treilea al Cupei Angliei la fotbal.
Oaspeţii au condus cu 2-0 la finalul primei reprize, graţie reuşitelor lui Anthony Knockaert (min.31) şi Yves Bissouma (min.34). Bournemouth a redus din handicap după pauză, prin Marc Pugh (min.55), însă bucuria gazdelor a durat doar nouă minute, Florin Andone marcând al treilea gol al lui Brighton, în minutul 64, când a stabilit rezultatul final. 
Andone a fost titular şi a rămas pe teren până la finalul jocului, în timp ce mijlocaşul Mihai Dobre a fost doar rezervă la Bournemouth.
Tot sâmbătă, Manchester United a obţinut a cincea victorie consecutivă de la numirea norvegianului Ole Gunnar Solskjaer în postul de antrenor, în locul portughezului Jose Mourinho, impunându-se pe teren propriu, cu scorul de 2-0, în faţa formaţiei de ligă secundă Reading.
United a deschis scorul prin spaniolul Juan Mata, care a transformat un penalty în minutul 22, iar apoi şi-a majorat avantajul în finalul primei reprize, prin belgianul Romelu Lukaku.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: florin andone