x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Fotbal: Chelsea, Napoli şi Valencia, calificate în sferturile Europa League

Fotbal: Chelsea, Napoli şi Valencia, calificate în sferturile Europa League

14 Mar 2019   •   22:50
Fotbal: Chelsea, Napoli şi Valencia, calificate în sferturile Europa League

Chelsea, Napoli şi Valencia s-au calificat, joi seara, în sferturile de finală ale Europa League la fotbal, după meciurile din manşa secundă a optimilor de finală ale competiţiei.

Chelsea a surclasat-o pe Dinamo Kiev cu 5-0, în Ucraina, după ce câştigase cu 3-0 şi la Londra. Atacantul francez Olivier Giroud a reuşit un hat-trick pentru echipa antrenată de Maurizio Sarri, celelalte goluri fiind reuşite de Marcos Alonso şi Callum Hudson-Odoi.

Napoli, cu fundaşul român Vlad Chiricheş timp de 78 de minute, a fost învinsă cu 3-1 de RB Salzburg, în deplasare, dar s-a calificat în sferturi după victoria la scor de forfait din tur, 3-0. Echipa pregătită de Carlo Ancelotti a deschis scorul la Salzburg, prin Milik, dar apoi campioana Austriei a punctat de trei ori, prin Dabbur, Gulbrandsen şi Leitgeb.

Valencia a obţinut o calificare dramatică, graţie golului înscris de portughezul Goncalo Guedes în al treilea minut adiţional. FC Krasnodar deschisese scorul prin Magomed-Şapi Suleimanov (85) şi a fost timp de câteva minute în sferturi după 1-2 în primul meci.

AGERPRES

 

×
Subiecte în articol: europa league chelsea valencia napoli