x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Fotbal: Infantino vrea să se atingă venituri de 50 miliarde dolari la viitorul Mondial al cluburilor

Fotbal: Infantino vrea să se atingă venituri de 50 miliarde dolari la viitorul Mondial al cluburilor

05 Iun 2019   •   20:15
Fotbal: Infantino vrea să se atingă venituri de 50 miliarde dolari la viitorul Mondial al cluburilor

Preşedintele FIFA Gianni Infantino, reales miercuri pentru un al doilea mandat în fruntea organismului internaţional, spune că doreşte să se atingă suma de 50 miliarde dolari venituri comerciale pentru viitoarea Cupă Mondială a cluburilor care se va desfăşura în 2021.

''În termeni comerciali, sper să se atingă 50 de miliarde, nu 25 de miliarde dolari. Nu sunt sigur dacă vom reuşi dar noi vrem acest lucru'', a spus Infantino.

Un grup de investitori pe care FIFA nu l-a nominalizat, dar din diferite surse ar reuni oameni de afaceri din Asia şi Orientul Mijlociu, a prezentat o ofertă de 25 miliarde dolari, sumă care ar urma să fie investită în această Cupă mondială lărgită a cluburilor.

Infantino, fosta mână dreaptă a lui Michel Platini la UEFA, susţine proiectul controversat privind organizarea unei Cupe Mondiale a cluburilor cu 24 de echipe participante, începând din 2021.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: fotbal infantino