x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Fotbal: Jucătorii lui Napoli, amendaţi cu un sfert din salariul pe o lună

Fotbal: Jucătorii lui Napoli, amendaţi cu un sfert din salariul pe o lună

25 Noi 2019   •   20:50
Fotbal: Jucătorii lui Napoli, amendaţi cu un sfert din salariul pe o lună

Clubul italian Napoli şi-a amendat fotbaliştii cu un sfert din salariul pe o lună, după ce aceştia au refuzat la începutul lui noiembrie să rămână în cantonament, scrie „La Gazzetta dello Sport”, citată de Reuters.

Preşedintele clubului, Aurelio De Laurentiis, i-a sancţionat pe jucători, care nu i-au respectat decizia de a rămâne în cantonament.

Potrivit ziarului italian, mijlocaşul Allan a fost amendat de Napoli cu jumătate din salariul pe o lună, iar fotbaliştii echipei îşi consultă avocaţii.

Fotbaliştii lui Napoli au părăsit cantonamentul după meciul de pe 5 noiembrie cu RB Salzburg (1-1) din Liga Campionilor. Autocarul care trebuie să ducă jucătorii la baza sportivă după această partidă a părăsit gol stadionul San Paulo, jucătorii hotărând să meargă acasă în loc să intre în cantonament, nemulţumiţi de acest ordin al preşedintelui.

Silenzio stampa impusă de club a intrat în a treia săptămână, iar antrenorul Carlo Ancelotti şi jucătorii săi au refuzat din nou să discute cu ziariştii după meciul de campionat de sâmbătă cu AC Milan (1-1). Aceasta a fost a şasea partidă consecutivă fără victorie a echipei.

Ancelotti este obligat de UEFA să participe marţi la o conferinţă de presă înaintea meciului de la Liverpool din Liga Campionilor. Deocamdată nu există nicio indicaţie că Napoli va pune capăt acestui embargou.

Văzută la începutul sezonului ca o contracandidată a lui Juventus la câştigarea campionatului, Napoli este acum doar pe locul 7 în Serie A, după ce începând din 2010 a încheiat de fiecare dată în primele cinci locuri.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: napoli fotbal