x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Fotbal: Marc Bartra, operat cu succes după exploziile de la Dortmund

Fotbal: Marc Bartra, operat cu succes după exploziile de la Dortmund

12 Apr 2017   •   13:08
Fotbal: Marc Bartra, operat cu succes după exploziile de la Dortmund

Internaţionalul spaniol Marc Bartra, fundaşul Borussiei Dortmund, rănit la braţul drept în urma exploziilor care au avut loc în apropierea autocarului echipei sale, marţi seara, înaintea meciului cu AS Monaco din Liga Campionilor la fotbal, a fost operat cu succes, a anunţat clubul german. 

Bartra a suferit o fractură de radius, iar în încheietura mâinii sale dreptate au pătruns "corpuri străine", conform clubului din Dortmund, citat de L'Equipe. 

"Am aflat că operaţia a decurs bine", a asigurat Reinhard Rauball, unul dintre conducătorii Borussiei, într-o declaraţie acordată postului de televiziune N-TV. 

Miercuri dimineaţă, jucătorii Borussiei au efectuat un antrenament uşor, la centrul de pregătire al clubului, situat în estul oraşului Dortmund. 

În timp ce fotbaliştii de la AS Monaco au decis să se antreneze marţi seara pe terenul arenei Signal Iduna Park, jucătorii Borussiei Dortmund s-au întors acasă după explozii. 

În această dimineaţă, Han-Joachim Watzke, directorul general al clubului Borussia Dortmund, s-a adresat jucătorilor la vestiare. "Am cerut echipei să arate societăţii că nu se înclinăm în faţa terorii", a explicat Watzke. 
AGERPRES

×